de Adrian Ştefănoiu | 28-08-2007 - 9:04 pm - categoria Editorial

Conferinţa de presă desfăşurată ieri la Inspectoratul Şcolar Argeş a făcut deliciul ziariştilor. Disputa dintre inspectorul general Gabriel Bratu şi adjuncta Anca Barbu a căpătat accente infantile de grădiniţă. Astfel, când şi-a văzut adjuncta că intră în conferinţa de presă, inspectorul general a fost foarte agitat şi a plecat în birou încuindu-şi uşa. După puţin timp s-a întors şi a stat lângă ziarişti refuzând să stea la aceeaşi masă cu Anca Barbu, iar la final n-a mai rezistat şi i-a dat pe toţi afară din sala de conferinţă (şi adjunctă şi jurnalişti) şi a încuiat uşa. Ăsta da comportament matur şi echilibrat. Exact cum ar trebui să aibă un şef. Cred că şi un elev de clasa a V-a s-ar fi comportat cu mai multă maturitate decât şeful învăţământului argeşean. Ce ar putea învăţa copiii de la un asemenea pedagog? Eu nu susţin că doamna Anca Barbu e uşor de suportat, dar de aici şi până la a face pe îmbufnatul şi a pleca din conferinţă e drum lung. Pe de altă parte, domnul Bratu, este şeful doamnei Barbu deci, logic, ar fi trebuit să-şi pună la punct subordonata, nu să se îmbufneze ca un copil căruia i se iau jucăriile şi să plece încuind uşile. Prin acest comportament, domnul Bratu n-a făcut altceva decât să recunoască faptul că Anca Barbu îl domină şi că nu e în stare să-i facă faţă. Ori, acest lucru îi e foarte defavorabil domnului Bratu, care se pretinde şi lider politic.
Cum va putea face el faţă luptelor dure electorale când nu e în stare să se lupte cu o singură femeie care îi mai e şi subordonată?

This entry was posted on 28-08-2007 at 9:04 pm and is filed under Editorial. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

2 Comentarii

  1. October 5, 2007 @ 7:22 pm


    anca barbu?? complicea delapidatorului de sobolan batrin gh barbu?? are inca tupeu a scoata nasu pe afar? si prostii aia se ascund de ea??!!

    scris de microb turbat
  2. November 27, 2007 @ 9:35 pm


    Dar cum se face ca Dl Bratu de cate ori este “dat afara” intra in concedu medical pentru un ulcer.. Si nu mai inteleg daca e bolnav cum poate face campanie PD-ului? Ne crede prosti? Aceste obiceiuri imi aduc aminte de PCR cand cei care urmau sa fie schimbati se imbolnaveau subit dar tot erau schimbati pana la urma. Nu are un pic de demnitate si de barbatie in el. In loc sa cedeze si sa retraga oarecum glorios sa isi consolideze pozitia apoi sa revina mai puternic tine cu dintii de un amarat de scaun. Unde credeti ca vom ajunge in felul asta? Poate ii spune cineva ca nu pricepe ca nu mai e dorit si asata basta. Asta trebuie sa inteleaga Dl Bratu.

    scris de cristi

Adauga un comentariu

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.