de Adrian Ştefănoiu | 10-04-2008 - 7:12 pm - categoria Editorial

Se agită viaţa politică locală. Încep deja loviturile mizerabile cu poveşti de iubire şi sondaje mai mult sau mai puţin reale. Ca un făcut, s-ar părea că aceste diversiuni îl au la origine pe deputatul PDL-ist Cristian Boureanu. Sigur, dezvăluirile privindu-l pe fostul inspector general Gabriel Bratu îmi aduc aminte mai mult de atacurile la care a fost supus în urmă cu ceva vreme preşedintele de atunci al PSD, Filip Georgescu. La acea vreme, s-a speculat că în spatele atacului mârşav s-a aflat actualul lider PDL-ist Gogu Davidescu. Acum, se speculează că în spatele demascării avansurilor neruşinate pe care fostul inspector general le-ar face studentelor, se află Cristian Boureanu. Nu ştiu dacă Bratu este sau nu vinovat şi nici nu mă interesează. Eu personal îl cred în stare de orice. Dar nu asta este important. Nu ştiu însă de ce s-ar fi chinuit cineva să îl mai „lucreze” pe respectivul individ care oricum nu mai reprezintă mare lucru. Acum, de când nu mai e inspector general Gabriel Bratu a rămas, din punct de vedere politic, doar o flaşnetă stricată pe care n-o mai ascultă nimeni.
ÃŽn ceea ce-l priveÅŸte pe junele prim Boureanu – care deja se vede cel mai tare om politic din judeÅ£ – eu cred că ar trebui să-ÅŸi facă o reevaluare matură ÅŸi serioasă a imaginii sale politice. Reevaluare care să nu aibă la bază sondaje pe care el le comandă, el le plăteÅŸte ÅŸi care bineînÅ£eles au un rezultat menit să-l încânte. Dacă tânărul deputat are impresia că povestind cum schiază el prin Italia ÅŸi cum duce telemea în America va câştiga alegerile la Consiliul JudeÅ£ean se înÅŸală. Oamenii simpli au alte treburi mult mai importante ÅŸi nu se mai lasă impresionaÅ£i de gargara politică practicată de distinsul politician. ÃŽn afară de costume Armani, pantofi scumpi ÅŸi Audi A8 mai trebuie ÅŸi ceva lucruri concrete făcute pentru judeÅ£ că doar nu e concurs de mister. AÅŸa că domnul Boureanu poate să se plimbe mândru cu sondajul sub braÅ£… până la alegeri.

This entry was posted on 10-04-2008 at 7:12 pm and is filed under Editorial. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Adauga un comentariu

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.