de Adrian Ştefănoiu | 02-04-2008 - 6:51 pm - categoria Editorial

Odată cu instaurarea democraţiei în ţara noastră toţi am crezut că vom scăpa şi de umilinţele la care eram supuşi pe la toate ghişeele pe unde eram obligaţi să aşteptăm ore în şir. Iată însă că la atâţia ani după revoluţie lucrurile sunt departe de a fi aşa cum ne imaginam noi. Nesimţirea statului comunist a fost înlocuită cu succes de nesimţirea perfect capitalistă a unor mari companii care deţin monopolul în anumite domenii. Mă voi referi aici la situaţia de la Electrica unde au apărut nişte situaţii de-a dreptul halucinante. Bazându-se pe monopolul pe care îl deţine, respectiva societate facturează consumurile după bunul său plac. Nu contează cât consumi, te taxează cu cât vor ei iar dacă nu plăteşti îţi taie curentul. Dacă plăteşti în plus nu e nicio problemă – peste câteva luni se va face o recalculare iar banii îţi vor fi consideraţi avans la facturile viitoare. Aşa cum spuneam este ceva greu de înţeles. Această facturare „din burtă” nu face decât să încalce drepturile noastre de consumatori oneşti. Am văzut personal, cazuri în care unui consumator i-au fost facturaţi în plus peste 2.000 kW.
Pentru a opri această băgare a mâinii lungi a Electrica în buzunarul nostru ar trebui să face front comun şi să reclamăm această societate la OPC. Altfel vom continua să ne plângem de milă în timp ce Electrica îşi va vedea de treabă şi îşi va umple conturile cu banii noştri. Haideţi aşadar să încercăm să ne purtăm singuri de grijă pentru că funcţionarii statului plătiţi gras pentru a avea grijă de noi şi pentru a ne proteja se vede că au alte treburi.

This entry was posted on 02-04-2008 at 6:51 pm and is filed under Editorial. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

3 Comentarii

  1. August 19, 2008 @ 10:20 am


    ma daca nu ai comentarii asta nu inseamna ca nu ai si vizitatori.da nu vor sa-ti dea satisfactie.sa vezi tu ca au trecut pe aici :).sa stii ca esti un tip ok nu te pup in cur.mi-ai placut esti imbracat elegant ai stil esti manierat cind ereai la curieru te putea confunda lumea cu directorul caruia pot sa-i dau zmeura de aur pentru tot imbracaminte comportament si contributie adusa ziarului :).conduci un ziar frumos in felul lui.fata de pe ultima pagina e prea decent imbracata :) sintem noi romanii oameni pudici da doar asa de fatzada :).vrem ceva mai mult.ca nu e hustler stiu da…………nu strica sa vezi o pasarica acolo sau crezi ca raceste fara haine pe ea si face guturai :)io cred ca nu .al dracu pervers sint :).ma si cu anunturile alea de la agentiile imobiliare e ceva.stii tu ai miere pe televizor pe covor pe usii in dormitor in sufragerie.cred ca o ai in borcan in bucatarie cind vrei sa maninci te duci la sigur nu stai sa cauti prin toata casa.e pe mine de ce ma pui sa caut prin tot ziarul o garsoniera si la agentia aia si la aia AM TIMP LIMITAT SI TIMPUL COSTA BANI.nu crezi ca ar trebuii sa le aduni pe toate la un loc apartamente de 2 camere la apartamente de 2 camere cele de 3 la cele de trei etc.tu nu cred ca te duci la hipermarket si gasesti smintina amestecata cu frisca si iaurtu sint si ele puse pe categori sa le gasesti mai usor.plus ca-i creezi omului o iluzie optica punindu-le asa vede mai multe anunturi si in acelasi timp te poti juca si tu cu ele le poti da un chenar un dublu chenar poti sa le hasurezi sau sa le pui pe fond negru pe cele mai importante da nu pe toate sa inegresti foaia gasesti tu un procentaj de x la suta ca esti destept am incredere in tine.poti sa le explici si patronilor de agentii ca tot pe ei ii cauta ca le dai numarul de telefon in anut asa ca nu pierd nimic.ce faci tu acum imi arati citi oameni te cauta pe tine adica putini :( se vede din anunturile pe care le ai de la ei.da asa amestecate cu cele de la agentii o sa para in mod sigur mai multe si cind ai multe o sa te caute si lumea o sa zica ia uite ma citi suna aici sa dau si io un anunt.plus ca-i dai si foii de la anunturi o alta fata.nu ar trebuii sa neglijezi asta.e singurul loc unde cred eu cititorul asta prost ca ai carente.imi pare rau ca nu ti-am retinut e-mail-ul.te stresam acolo.aici nici nu stiu daca o sa vezi acest comentariu.aia e.nu mi-o lua in nume de rau am spus ce gindesc
    te rog sa ma ierti da asta e punctul meu de vedere
    eu nu pot sa-mi dau e-mailul ca vad ramine pe calculator :) si nu e bine sper ca nu te-am plictisit si scuze ca ti-ai pierdut din timpul si asa pretios cu mine.
    pa pa

    scris de nadie
  2. August 19, 2008 @ 10:25 am


    misto blogu tot asa ca e bine

    scris de ziarissssss
  3. August 19, 2008 @ 10:26 am


    frumos maestre

    scris de ziarissssss

Adauga un comentariu

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.