de Adrian Ştefănoiu | 24-08-2007 - 5:40 pm - categoria Zilnice

Aflat în vizită la PiteÅŸti, ministrul Apărării a avut parte de-o surpriză neplăcută în momentul în care, în timpul unei demonstraÅ£ii, un TAB a rămas înÅ£epenit în apă. Toată lumea s-a agitat ÅŸi toată ofiÅ£erimea s-a dat de ceasul morÅ£ii. Contrar tuturor opiniilor eu consider că e chiar bine că s-a întîmplat aÅŸa. Astfel vede ÅŸi ministrul în ce stadiu se află armata pe care o conduce ÅŸi poate mai renunţă la alte cheltuieli ÅŸi cumpără niÅŸte maÅŸini de luptă mai performante. Pentru că vremea lui “merge ÅŸi aÅŸa” a cam trecut.

This entry was posted on 24-08-2007 at 5:40 pm and is filed under Zilnice. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

1 Comentariu

  1. August 31, 2007 @ 12:19 pm


    Ar trebui sa vedeti in ce hal este dotarea militarilor romani din Afganisthan. Mai ales ca acum se afla acolo militarii de la Curtea de Arges!!! Se minuneaza americanii cum de reusesc inca sa le mai repare… Isi risca viata la maximum in fiecare misiune…

    scris de Andrei

Adauga un comentariu

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.