de Adrian Ştefănoiu | 20-08-2007 - 7:23 pm - categoria Editorial

Guvernarea liberală merge din ce în ce mai prost. Rămaşi singuri la cârmă, PNL-iştii s-au îmbătat cu aburul puterii şi se manifestă tot mai ciudat. Observ acum că stimabilii liberali au devenit canibali politici. Adică nefiind în stare să-şi mănânce adversarii politici se mănâncă între ei. Mă refer aici la preşedintele PNL Adrian Miuţescu care, după ce a tunat şi a fulgerat în stânga şi în dreapta, după ce a ameninţat cu mazilirea aproape toată clasa politică locală, l-a mazilit pe colegul său de partid blândul doctor Tase.
O asemenea reacţie îmi dă imaginea vânătorului care după ce s-a lăudat prin cârciumi cum va vâna el bizoni şi urşi grizzly se duce acasă şi îşi împuşcă pudelul ca să se simtă şi el bărbat. Cum n-a fost în stare să schimbe niciun director PD-ist, Miuţescu şi-a arătat muşchii schimbându-l pe colegul său de partid Adrian Tase.
Voci din partid spun că doctorul Tase l-ar fi supărat pe mai marele Miuţescu mai ales în cazul Mipet unde nu a dat sancţiunile care i-au fost sugerate. Sigur, aşa cum am mai spus şi altădată eu nu sunt un mare admirator al PNL însă nu pot să nu atrag atenţia asupra gesturilor sinucigaşe pe care le face preşedintele filialei argeşene a partidului. Indiferent care ar fi fost adevăratele motive pentru care şi-a mazilit colegul de partid, modul în care a făcut-o demonstrează lipsa de tact politic a liderului PNL. Acţionând în modul în care a acţionat, deputatul Miuţescu l-a transformat pe Adrian Tase într-o victimă care va fi compătimită de toată lumea.
Oricum domnul Miuţescu
şi-a început bine cariera de canibal politic. Eu îi urez succes în continuare că mai are destui colegi directori.

This entry was posted on 20-08-2007 at 7:23 pm and is filed under Editorial. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Adauga un comentariu

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.